2 Mart 2012 Cuma

Mart geldi kediler ve sex satar.

Mart geldi kedilerin sesleri kesilmez. Miyavvv Miyavvv. Ama iyi hayvanlardır severim kendilerini. Sınıfta kedilerden korkanlar var ya onlardan korkulur mu ne güzel yaratıklar. Ama iyi hayvanlar olmasına rağmen kedi asla beslemem (annemizinvermez.) Sibirya kurdu besleyebilirim  hayalimdeki köpecik. Millet hayalinde adriana lima, araba kurar benim ise sibirya kurdu var ya nasıl bir insanım ben.

Sosyal medya da sex satar, kedi satar ve adnan hoca satar. Bunu unutmamak gerekir.  Bildiğimiz gibi insanlar bir şey satarken diğerlerinin zayıf noktalarını kullanılır. Bunlarda sex ve kediler.  Biscolata Starz reklamında gördüğümüz gibi sex'in nasıl sattığını öğrenmiş olduk. Sex satar demişken bu blog dikkatimi çekti. Yazarın bizim sosyal akademiden hocamızdı.(dikkat blog  da +18 içerik olabilir.)
Mart ayı geldiğine göre ürünleri satmak için kedileri kullanabiliriz. Kedi ve sex'i birleştirirsek süper işler çıkar.

Başka sex objesinin kullanıldığı ortamlar AXE reklamları olabilir. Gördüğünüz gibi orada erkekleri etkilemek için güzel kadınları kullanmışlar. Yani dünyada kanıtlanmış bir şey SEX satar. Bunun bir çok örneğini görebiliriz. Doritos akademide Megan Fox kullanılması, Diğer bir cips markasının ünlü bir kadını kullanması(firma ve kadın aklıma gelmedi yorum olarak yazabilirsiniz.) Ünlü erkek dergilerinin kadınları kullanması ve daha  birçok şey.

Belki bu yazım google'ye indexlendiği zaman en çok bu yazı okunabilir. Çünkü sex kelimesi dünyada en çok aranan kelimelerden biri.

Yani demek istiyorum ki bir ürün yada bir hizmet satacağınız zaman onu "sex,kedi,küfür" ile satabilirsiniz. Malum insanlar bu tür şeyleri sever. Nabza göre şerbet vermek bu olsa gerek.
Hatta bununla ilgili bir şarkı bile var bakınız.
Unutmadan Sex satar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder